Avoimet työpaikat

Hyvät Lehdet on hyvä työpaikka. Työntekijöiden viihtymisestä kertovat monet pitkät työsuhteet ja tyytyväiset työntekijät.

Meillä kauppa käy, ja palkkaamme ympäri vuoden uusia puhelinmyyjiä kaikkiin toimipisteisiimme ympäri Suomen.

Toimistomme ovat avoinna ma-pe klo 9-21 ja la klo 10-15, joten onpa elämäntilanteesi mikä tahansa, meiltä löytyy juuri sinun tarpeisiin joustava ja aikatauluusi sopiva työ. Koulutamme sinut, minkä ansiosta pääset nopeasti ja tehokkaasti työhön kiinni eli pääset tienaamaan ja osallistumaan myyntikilpailuihin.

Tällä hetkellä on avoinna:

Työ Hyvillä Lehdillä

Olemme vanha ja perinteikäs toimija Telecenter-toimialalla. Moni kymmenvuotisen kokemuksen avulla, olemme luoneet parhaat käytännöt menestyksekkään myyntityön ja asiakaspalvelun hoitamiseksi sekä viihtyisän työympäristön luomiseksi. Panostamme työntekijöidemme viihtyvyyteen huolehtimalla lainmukaisista työsopimuksista ja oikeuksista kunkin työntekijän kohdalla. Tarjoamme tukea ja koulutusta työntekijöillemme. Järjestämme tapahtumia, tilaisuuksia ja palkintoja tärkeimmän resurssimme, työntekijöidemme, iloksi. Luomme puitteet jolla jokainen voi onnistua työssään ja tulla hyväksytyksi, nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Meillä jokainen pääsee tekemään myynti- ja asiakaspalvelutyötä mukavassa porukassa hyvien työkalujen äärellä.

Avoimia työpaikkoja kaikille

Työntekijäprofiilimme on hyvin laaja. Meillä viihtyvät niin nuoret opiskelijat kuin kokeneemmatkin tekijät. Meillä kukaan ei ole liian vanha menestymään. Yhteistä kaikille työntekijöillemme on positiivisuus, ulospäin suuntautuneisuus sekä oma-aloitteisuus. Pyrimme siihen, että jokaisella toimistolla olisi mahdollisimman kattava monimuotoisuus eri ikäisten ja taustaisten ihmisten välillä. Kokemuksemme on osoittanut myyntitiimien toimivan parhaiten erilaisten ihmisten työskennellessä yhdessä ja oppiessa toisiltaan.

Jokaista tiimiä vetää hyvin koulutettu esimies, jolla on vuosien kokemus tiimien vetämisestä. Esimiehen tehtävänä on tukea ja varmistaa jokaisen yksilön onnistuminen tehtävässään. Meillä kukaan ei jää yksin, vaan vinkkejä ja apua onnistumiseen on aina saatavilla.

Hyvä korvaus hyvästä työstä

Meille on tärkeää, että viihdyt työssäsi ja että saat hyvän palkan. Meillä noudatetaan tarkasti työsopimuksen ehtoja ja meille on kunnia-asia, että siitä mistä olemme yhdessä sopineet, pidämme myös kiinni. Peruspalkan lisäksi maksamme myös bonuksia hyvin tehdystä työstä.

Täytämme avoimia työpaikkojamme kaikissa toimipisteissämme aina sopivan tekijän löydyttyä. Isoimmat toimipisteemme löytyvät Tampereelta, Porista ja Seinäjoelta. Tarjoamme työtä kuitenkin myös Vaasassa, Turussa sekä mahdollisuuden etätyöskentelyyn . Älä siis epäröi vaan täytä hakemus ja anna itsellesi mahdollisuus työllistyä huippuporukkaan ja mukavaan ansioon.

Hyvät Lehdet on paljon muutakin kuin lehtiä

Hyviä Lehtiä on totuttu pitämään lehtitalona, ei vähiten lehtiin viittaan nimensä ansiosta. Monille tuleekin yllätyksenä, että edustamiemme tuotteiden kirjo ei suinkaan rajoitu lehtiin. Teemme töitä myös useiden muiden tuotteiden, esimerkiksi terveystuotteiden, parissa. Tästä syystä vaihdoimme konsernimme nimeä HL Familyyn jo muutamia vuosia sitten.

Avoimet työpaikat - Näin täytät työhakemuksen

Avoimet työpaikat eri toimistoissamme vaihtelevat. Pyrimme kuitenkin aina järjestämään paikan hyvälle tekijälle. Siksi kannattaa jättää avoin hakemus tämän sivuston lomakkeella. Kerro lomakkeessa millaisesta työnkuvasta  olet kiinnostunut. Tarjoamme niin osa-aikaisia kuin kokoaikaisiakin sopimuksia sekä tietyn määrän oppisopimuspaikkoja sekä työssäoppimispaikkoja vuosittain. Täytä lomakkeeseen myös minkä paikkakunnan avoimesta työpaikasta olet kiinnostunut. Yksi ainoista pakollisista vaatimuksista tarjoamassamme työssä on suomen kielen osaaminen. Kuullun ymmärtäminen on tärkeä osa työtä eikä suomen kielen puhuminenkaan saisi jännittää. Jos koet, että suomen kielen taitosi on riittävän hyvä, valitse ”kyllä” alasvetovalikosta. Lomakkeella kysymme myös ikääsi, lähinnä siksi, että kartoitamme jo hakuvaiheessa mihin tiimiin ikäsi puolesta sopisit vahvistukseksi.  Jos koet, että tarjoamamme paikka voisi olla sinua varten, täytä hakemus sivun ylälaidassa! Olemme sinuun yhteydessä piakkoin!

Hyvät Lehdet / HL-Family Oy | Kauppakatu 1, 33200 Tampere
Tietosuojaseloste | Kirjaudu