HL Group mukana työllistämässä +45 -vuotiaita

Arvostamme työntekijöissämme työn mukanaan tuomaa kokemusta. Kokemus tuo mukanaan varmuutta, kykyä nähdä asiat monesta eri näkökulmasta, joustavuutta, luotettavuutta, puhdasta osaamista monista eri asioista ja rutiinia. Emme sano, etteikö näitä ominaisuuksia löytyisi kaikenikäisiltä työntekijöiltä. Haluamme vain todeta, että oman kokemuksemme mukaan kokeneet, jo enemmän työvuosia taakseen keränneet työntekijät, ovat usein kultaakin kalliimpi resurssi yrityksellemme. Siksi olemme kiinnostuneita löytämään huipputiimiimme varsinkin +40-vuotiaita työntekijöitä kahdeksaan eri paikkakunnalla sijaitsevaan toimistoomme. Noin kolmannes työntekijöistämme on tällä hetkellä 45-75-vuotiaita ja toivomme lähitulevaisuudessa rekrytoivamme lisää tähän ikäryhmään kuuluvia tekijöitä yrityksemme riveihin.

UusioUra kannustaa konkareita uusille urille

Helmikuussa Helsingin Kaapelitehtaalla järjestetään UusioUra-niminen tapahtuma, joka tähtää yli 45-vuotiaiden työllistymiseen, kouluttautumiseen sekä uran vaihtoon. Tapahtumassa on mukana kymmeniä näytteilleasettajia, joista HL Family Group ylpeänä edustaa yhtä.

UusioUra- tapahtuma on saanut alkunsa työmarkkinoiden haasteellisesta nykytilanteesta, jossa usein vanhemman, kuitenkin hyvinkin pätevän ja osaavan väestön, on vaikea työllistyä uudelleen tai löytää uutta työtä. Tapahtuman tarkoituksena on saattaa yhteen tahoja, joita + 45-vuotias työvoima kiinnostaa sekä tämä ikäisiä henkilöitä, jotka kaipaavat uusia haasteita, uutta uraa tai suuntaa elämälle.

Tule hakemaan itsellesi uusi työpaikka Kaapelihallilta

Jos olet +45-vuotias ja kaipaat uusia tuulia elämääsi, tule rohkeasti juttelemaan ständillemme Helsingin Kaapelihallille helmikuun viidentenä. Katsotaan löytyisikö meiltä sinulle mielekästä tekemistä. Hyvässä jengissä totta kai. UusioUra tapahtuma on maksuton.

Hyvät Lehdet / HL-Family Oy | Kauppakatu 1, 33200 Tampere
Tietosuojaseloste | Kirjaudu