Joululahjarahat  Hyviltä Lehdiltä

Marras-joulukuu on loistavaa aikaa tienata extraa Hyvien Lehtien huippukivassa myyntineuvottelijatiimissä.  Meillä on jouluapulaisten paikkoja auki lähes kaikilla 11 paikkakunnalla, joista toimistomme löytyy. Täytä yllä oleva hakemus ja tartu tilaisuuteen!

Erilaiset aikakauslehdet ovat säilyttäneet suosionsa suomalaisten suosikkijoululahjatoiveina vuodesta toiseen. Erityisesti monet harrastelehdet, jotka liittyvät lahjan saajan harrastuksiin tai muihin kiinnostuksen kohteisiin menevät joulun alla kaupaksi hyvin. Se tekee myyntityöstä mielekästä ja tuloksellista, kun kauppa käy ja asiakkaat ovat tyytyväisiä saadessaan lahja-asiat hoidettua kätevästi puhelimitse, ilman kaupoissa säntäilyä.

Lisäksi monissa perheissä ja tuttavapiireissä on muodostunut tavaksi tilata tärkeälle ihmiselle lahjaksi sama, saajalleen tärkeä lehti, aina vuodesta toiseen. Siksikin lehtien myyntityö joulun alla on erityisen mukavaa, monen asiakkaan odottaessa soittoa koskien jo tutuksi tullutta lehden tilauksen tekemistä.

Hakemalla mukaan Hyvien Lehtien rentoon ja välittömään porukkaan saat ennen kaikkea tilaisuuden ansaita joululahjarahaa, omien lahja- ja muiden joulumenojesi kattamiseksi. Lisäksi kun haet mukaan porukkaamme nyt, ehdit mukaan myös pikkujoulujemme viettoon ja pääset osaksi kaikkea muutakin mukavaa loppuvuoden ohjelmaa. Täytä hakemus jo tänään!

Hyvät Lehdet / HL-Family Oy | Kauppakatu 1, 33200 Tampere
Tietosuojaseloste | Kirjaudu