Hae Myyntineuvottelijaksi!  Lähettämällä tämän lomakkeen hyväksyn henkilötietojeni tallentamisen tietosuojalausekkeen mukaisesti.

  Kokopäivätyö

  Meillä Hyvillä Lehdillä on Euroopan lyhyin työviikko! Kokoaikatyöntekijöiden työpäivän pituus voi olla esimerkiksi 6 tai 7 tuntia päivässä. Työ ajoittuu arkipäiviin (ma-pe), klo 9-21 väliseen aikaan. Voit oman elämäntilanteesi ja omien mieltymystesi mukaan valita aamu- tai iltavuoron. Tai jotain siltä väliltä. Etätyöt onnistuvat, kunhan sitoudut ensimmäiseksi kuukaudeksi tulemaan töihin paikan päälle johonkin toimistoistamme, jotta pystymme antamaan sinulle hyvän koulutuksen tuotteisiimme ja myyntiin liittyen.

  Hyvät Lehdet on hyvä ja luotettava työnantaja. Korkeasta työviihtyvyydestä kielivät monet pitkät työsuhteet. Ihan parasta on hyvä porukka. On meillä toki myös korkein AAA-luottoluokitus – jo vuodesta 2001.

  Ala ilman ikärasismia

  Lyhimmän täysimittaisen työpäivän ohella meillä on työntekijöiden laajin mahdollinen ikäjakauma. Esimerkiksi kesätöihin palkkaamme myös alle 18-vuotiaita.

  Yhtä tervetulleiksi toivotamme +45-vuotiaat, kaikki siltä väliltä, ja roimasti yli. Koulutamme sinut työhön, eli alan vaihtaminen on helppoa. Tervetuloa uudelle uralle!

  Palkkaamme myyntineuvottelijoita kokopäivätöihin tälläkin hetkellä. Tutustu avoimiin työpaikkoihin tai tule kuulemaan lisää!