Tule työhaastatteluun kaverin kanssa

Ystävänpäivä oli ja meni,  mutta onneksi Hyvillä Lehdillä on ystävänpäivä joka päivä. Toteutamme ainaista ystävänpäiväämme olemalla huomaavaisia ja hurmaavia niin työkavereitamme kuin asiakkaitammekin kohtaan. Tämä nyt on itsestään selvää Suomen puheliaimman ja rempseimmän työyhteisön ollessa kyseessä.

Meillä on kuitenkin yksi ystävät huomioon ottava erikoisuus moneen muuhun yritykseen verrattuna.  Me tarjoamme mahdollisuuden saapua työhaastatteluun kaverin kanssa. Jos sinulla ja ystävälläsi pankkitili näyttää nollaa, CV loistaa tyhjyyttään, nykyiset työt tympii tai muuten vaan haluatte lisää ystäviä Suomen parhaimmasta työporukasta, niin täyttäkää työhakemus sivuillamme. Mainitkaa hakemuksen ”Kerro lyhyesti itsestäsi”-kentässä kenen kanssa haluat tulla haastatteluun. Rekrytointivastaavamme kutsuvat lupaavat kaveriporukat työhaastatteluun siten, että aika sopii teistä kaikille ja pääsette yhtä aikaa paikalle.

Usein työhaastattelutilanteet koetaan jännittäviksi ja hermostuttaviksi. Kun tulet paikalle kaverin kanssa, niin saatte tukea ja rohkaisua toisistanne. Lisäksi mielestämme yksipuolinen kysymyspatteriston ampuminen kohti haastateltavaa kandidaattia ei ole kenenkään kannalta erityisen hedelmällinen rekrytointitaktiikka. Niinpä useamman ihmisen keskustellessa keskenään syntyy paljon luontevampi  tilanne ja usein myös parempi keskusteluyhteys.

Täytä siis hakemus ja haastattelukutsun saatuasi saavu paikalle yksin, kaksi tai kolmisin! Kun nyt alkaa hommiin, on kesään mennessä tienannut moninkertaiset rahat reissuun tai festareille ja käyttörahat päälle!

Hyvät Lehdet / HL-Family Oy | Kauppakatu 1, 33200 Tampere
Tietosuojaseloste | Kirjaudu