Hae Myyntineuvottelijaksi!Lähettämällä tämän lomakkeen hyväksyn henkilötietojeni tallentamisen tietosuojalausekkeen mukaisesti.

Työpaikat nuorille

Koulutamme uusia myynnin huippuosaajia

Me Hyvissä Lehdissä haluamme kouluttaa ja kasvattaa uusia myynnin huippuosaajia Suomeen tarjoamalla urapolkujensa alussa oleville nuorille töitä. Usein ensimmäinen työpaikka nuorelle on kaikkein haasteellisin löytää ja haluamme osaltamme helpottaa nuorten työelämään siirtymistä.

Kokopäiväisten työtehtävien lisäksi Hyvien Lehtien tavoitteena on tarjota töitä mahdollisimman monelle opiskelijalle ja nuorelle.
Hyvät Lehdet on mainio työpaikka opiskelijalle tai myyntityöstä kiinnostuneelle nuorelle, sillä monet työtehtävämme eivät edellytä aikaisempaa työkokemusta alalta. Oman myynninvalmennusohjelmamme avulla koulutamme kaikki uudet työntekijämme ja tarjoamme riittävät valmiudet menestyä työtehtävissä.

Valmennusohjelmamme tarjoaa avaimet menestyä myyntityössä ja työelämässä yleensäkin. Esimiestemme jatkuva valmennus ja kannustus takaavat, että sosiaaliset taitosi kehittyvät ja itsevarmuutesi kasvaa. Jatkuvalla myyntityön laadun seurannalla parannamme myyntitekniikoitasi ja osaamistasi pitkäjänteisesti. Taidot, joita Hyvillä Lehdillä opit, kantavat Sinua pitkälle eteenpäin. Esimerkiksi taito markkinoida oma osaaminen työnantajille on ensisijaisen tärkeä itselle mieluisan ja sopivan työtehtävän löytämiseksi.

Hyvien Lehtien työpaikat opiskelijoille – Tuntipalkka vähintään 10 € /tunti

Myyntitoimistomme tarjoavat joustavasti osa-aikaisia työpaikkoja opiskelijoille ja yli 15-vuotialle nuorille eri puolilla Suomea. Arvostamme ahkeraa opiskelua ja haluamme kannustaa kaikkia nuoria kohti omia unelmiaan. Myyntityö voi olla osa unelmiasi tai vain väliaikainen tavoite rahoittaa opintojasi – Hyvillä Lehdillä nämä molemmat ovat kuitenkin mahdollisia.

Kiinteä pohjapalkka, 10 € / tunti, takaa, että jokainen työntekijä saa kohtuullisen korvauksen työstä myyntityön alkuvaiheista saakka. Kun myyntiä tulee, kasvaa myös myyntineuvottelijan palkka provisiomallimme mukaisesti.

Hyvät Lehdet on rento työpaikka nuorelle opiskelijalle, joka haluaa yhdistää työn, opiskelun ja vapaa-ajan.

Myyntityön parista löytyy työtä opiskelijoille ja muille sanavalmiille nuorille. Täytä työhakemus vaikka heti ja jutellaan lisää Sinulle sopivista lisäansiomahdollisuuksista.

Liity Hyvien Lehtien -tiimiin ja kysy lisää lähimmältä -toimipisteeltäsi!