Yritys

Telemarkkinoinnin huippuosaaja

Suomi on aikakauslehtien luvattu maa. Jokainen suomalainen seuraa keskimäärin kahtatoista aikakauslehteä. Yli 90 % Suomessa ilmestyvistä aikakauslehdistä tilataan puhelimitse. Näiden lehtien parhaimmisto löytyy Hyvät Lehdet Oy:n tuotevalikoimasta.

Hyvät Lehdet Oy työllistää yli 70 puhelinmyynnin rautaista ammattilaista viidellä eri paikkakunnalla. Yritys on perustettu vuonna 1993 ja se on Suomen suurimpia levikkimarkkinointitoimistoja.

Enemmän kuin puhelinmyyntiä

Hyvät Lehdet Oy ei tyydy vain telemarkkinoimaan aikakauslehtiä. Asiakaspalvelu on meille hyvien lukuhetkien välittämistä miellyttävästi.

Yritysinformaatiotalo Dun & Bradstreet Finland Oy myönsi Hyvät Lehdet RSM Oy:lle vuonna 2001 korkeimman mahdollisen luottokelpoisuusluokan. Vain noin 4 % suomalaisyrityksistä on yltänyt samaan tulokseen. Tällä hetkellä Hyvät Lehdet Oy on ollut parhaassa mahdollisessa luottoluokassa jo lähes 20 vuotta peräkkäin. Tähän tulokseen pääsee ainoastaan 0,3 % kaikista kotimaisista yrityksistä.

Hyvät Lehdet Oy on myös Suomen Asiakkuusmarkkinointiliitto ry:n jäsen. Annamme yhtä suuren arvon telemarkkinoinnin jokaiselle osa-alueelle: asiakkaillemme, työntekijöillemme ja ASML:n pelisääntöjen noudattamiselle.

Nykyaikaiset call center -järjestelmät

Käytämme kaikessa myyntityössämme suomalaista LeadDesk-soittojärjestelmää ja -asiakashallinta-ohjelmistoa. LeadDesk on helppokäyttöinen ohjelmisto, joka helpottaa ja tehostaa myyjien työskentelyä. Myös laadunvarmistus, asiakashallinta ja kampanjahallinta toteutetaan saman tietokonepohjaisen järjestelmän kautta – tämä takaa toimintamme ammattimaisuuden ja korkean tietoturvan tason.