Huikea videoproggis huikeiden opiskelijoiden toteuttamana

Toteutimme yhdessä Tampereen ammattikoulun Proakatemian yrittäjyyden ja tiimijohtamisen  opiskelijoiden kanssa videohankkeen. Proakatemian koulutusohjelman tavoitteena on kehittää yrittäjyystaitoja. Akatemian yhteydessä toimii Ote Ratkaisut Osuuskunta, jonka avulla opiskelun ja käytännön yrittämisen yhdistäminen sujuu mutkattomasti.

Opiskelijat ottivat meihin yhteyttä ja ehdottivat yhteistyötä videosarjan merkeissä. Meidän oli helppo tarttua tämän innovatiivisen ja innostuneen joukon ideaan ja yhteistyöehdotukseen. Muutamassa päivässä hihat oli jo kääritty ja kuvaukset täydessä käynnissä.

Opiskelijat saivat vapaat kädet videoiden suunnitteluun ja toteutukseen. Tiesimme vain, että he tarvitsevat meiltä lainaan muutaman tilanjakaja sermin sekä luurit kuvausrekvisiitaksi.

Tarkoituksena on kevään 2017 aikana julkaista kolmen videon sarja, joista ensimmäinen on jo julkaistu ja nähtävissä muun muassa Facebook-sivuillamme.

https://www.facebook.com/hyvatlehdet/videos/1339319519448783/

Olemme ylpeitä voidessamme todeta projektin sujuneen mallikkaasti ja jäljen olevan huippuluokkaa.

Itse ideoinnin, kuvauksen ja tuotannon lisäksi Proakatemian jengi vastaa myös tekemänsä videon jakelusta ja tulosten mittaamisesta. Pelkästään Facebookissa videota on katseltu muutaman päivän aikana lähes 4000 kertaa, postaus on tavoittanut lähes 9000 Facebookin käyttäjää ja sitä on jaettu yli 40 kertaa. Yhteisvaikutus on siis moninkertainen näihin lukuihin verrattuna. Lisäksi video on saanut laajaa näkyvyyttä Instagramissa.

Olemme kiinnostuneita myös jatkossa toteuttamaan vastaavanlaisia projekteja ja kuulemaan ideoita eri oppilaitosten opiskelijoiden kanssa. Otattehan rohkeasti yhteyttä yhteistyöehdotuksien merkeissä!

Ps. Lisää videoita on tulossa, joten stay tuned!

Hyvät Lehdet / HL-Family Oy | Kauppakatu 1, 33200 Tampere
Tietosuojaseloste | Kirjaudu