Rekrytointi

Rekrytoinnilla tarkoitetaan työntekijän hakemista täyttämään avoin työpaikka tai työtehtävä. Avoimista työpaikoista ilmoittavat mm. ennen työvoimatoimistoina tunnetut Työ- ja elinkeinotoimistot sekä rekrytointiin erikoistuneet yritykset.

Valtiollisten ja kunnallisten rekrytointipalvelujen rinnalle on tullut monia työntekijöitä etsiviä, työntekijöitä toimittavia ja avoimista työpaikoista ilmoittavia verkko- ja muita palveluita. Henkilöstö- ja rekrytointiyritykset sekä henkilöstövuokraus- ja varamiespalvelut saattavat jatkuvasti hedelmällisesti yhteen työpaikkaa vailla olevia tekijöitä ja tekijöitä vailla olevia työnantajia. Tai vähintäänkin ylläpitävät työntekijöiden työpaikkailmoituksia ja työnhakijoiden ansioluetteloita.

Rekrytointi netissä

Rekrytoinnin lähtökohtana on aina työnantajan toimeksianto. Eniten ja tehokkainta rekrytointia tekevätkin juuri työnantajat itse, usein omien www-sivujensa rekrytointisivulla.

Hyvät Lehdet Oy rekrytoi jatkuvasti uusia työntekijöitä useilla paikkakunnalla ympäri Suomea. Meillä on hyviä osa- ja kokopäivätöitä nykyisille ja tuleville myyntiohjuksille näillä paikkakunnilla muun muassa Turkussa, Tampereella, Porissa, Vaasassa ja Seinäjoella. Joustavat työajat sopivat moneen elämäntilanteeseen, ja työnantajan tarjoama koulutus työhön on niin tehokasta, että puhumme jo suorastaan myynnin korkeakoulusta!

Rekrytointi on yritysviestintää

Työnhakijoiden hakeminen on osa yritysviestintää ja sellaisenaan monivaiheinen prosessi, johon saattaa kuulua esimerkiksi

  • työpaikkailmoitusten laatiminen ja julkaiseminen,
  • työhakemusten läpikäynti ja sopivien työnhakijoiden valinta,
  • hakijoiden haastattelut, mahdolliset hakijatestaukset,
  • valittujen ja ei-valittujen työnhakijoiden informointi ja kiittäminen, sekä
  • uusien työntekijöiden perehdyttäminen.
Hyvät Lehdet / HL-Family Oy | Kauppakatu 1, 33200 Tampere
Tietosuojaseloste | Kirjaudu