Työkokemuksia

Kokemuksia - Hyvät Lehdet

Työ ilman kokemusta

Työssä olen huomannut joutuvani tekemisiin hyvinkin monien ja erilaisten ihmisten kanssa. Se pitää työn mielenkiintoisena. Työn hauskuutta ovat haasteet. Viihtymisen ja rentouden takaavat se, että meillä on Kuopiossa mahtava ja turvallinen tiimi-ilmapiiri. Huomasin jo heti alussa, ettei aikaisemmalla työkokemuksella tai koulutuksella ole kauheasti merkitystä. Riittää, ettei ole ennakkoluuloinen eikä aliarvioi itseään. Kun paahtaa iloisella mielellä ja täysillä eteenpäin = pärjää paremmin kuin uskoi.

Niko Miettinen, Kuopio

Tässä työssä tosiaan ansaitsen

Tulin Hyvät Lehdet Oy:n Porin toimipisteeseen töihin elokuussa 2001. Tykästyin heti, etenkin siihen, että työajat ovat joustavat ja saa itse päättää, tekeekö aamu- vai iltavuoroja. Myös palkkaus on kannustava. On paljon erilaisia kilpailuja, jotka kannustavat tsemppaamaan itseä hyviin suorituksiin. Tässä työssä tosiaan ansaitsen, jos olen itse motivoitunut työhön. Myös asiakkaat ovat mahtavia, vaikka toisin yleensä kuvitellaan. Täytyy todeta, että päivääkään en vaihtaisi pois.

Ulla Tikka, Pori

Tervetuloa energiseen joukkoomme viihtymään!

Aloitin työt vuonna 2007. Työ on monipuolista, haastavaa ja vaihtelevaa. Positiivisella asenteella ja elämänilolla pääsee pitkälle. Meillä on Suomen johtavampien kustantajien tuotteet, joita tarjoamme asiakkaille. Yrityksemme tarjoaa positiivisessa hengessä myyntikilpailuja laadukkaine palkintoineen (esim. ulkomaanmatkat). Toimistomme ilmapiiri on työmme mukaisesti iloinen ja kannustava.

Mira Saari Baki-Omar, Salo

Hyvät Lehdet / HL-Family Oy | Kauppakatu 1, 33200 Tampere
Tietosuojaseloste | Kirjaudu