Puhelinmyyntityöllä hohtoa arkipäivään

Mitä sitä kiertelemään. Puhelinmyynti on kovaa työtä! Kannattaa kuitenkin muistaa, että sen lisäksi se on erittäin hyvin palkattua työtä varsinkin suhteessa työaikaan. Puhelinmyyjän päivä on kuudesta seitsemään tuntia. Loppupäivän voikin sitten tehdä muita juttuja.

Sen lisäksi puhelinmyyntityötä tekevät aivan hulvattoman hauskat tyypit. Töissä on aina hauskaa ja viettääpä osa meistä vapaa-aikaakin keskenään.

Psssst….Tiesithän, että meille voit tulla haastatteluun myös kaverin kanssa! Kerää siis lisätienestejä kaipailevat ystäväsi ja kehoita heitäkin täyttämään hakemus. Kun rekrytointipäällikkömme ottaa teihin yhteyttä, voitte ilmoittaa saapuvanne työhaastatteluun yhdessä. Se on meille täysin ok!

Enemmän kuin puhelinmyyntiä

Hyvät Lehdet Oy ei tyydy vain telemarkkinoimaan aikakauslehtiä. Asiakaspalvelu on meille hyvien lukuhetkien välittämistä suomalaisiin koteihin.

Yritysinformaatiotalo Dun & Bradstreet Finland Oy myönsi Hyvät Lehdet RSM Oy:lle jo vuonna 2001 korkeimman mahdollisen luottokelpoisuusluokan. Vain noin 4 % suomalaisyrityksistä on yltänyt samaan tulokseen. Tällä hetkellä Hyvät Lehdet Oy on ollut parhaassa mahdollisessa luottoluokassa jo yli viisi vuotta peräkkäin. Tähän tulokseen pääsee ainoastaan 0,3 % kaikista kotimaisista yrityksistä.

Hyvät Lehdet Oy on myös Suomen Asiakkuusmarkkinointiliitto ry:n jäsen. Annamme yhtä suuren arvon telemarkkinoinnin jokaiselle osa-alueelle: asiakkaillemme, työntekijöillemme ja ASML:n pelisääntöjen noudattamiselle.

Nämä edut ovat sinun, jos tulet valituksi Hyvien Lehtien timantinkovaan tiimiin:

Reilu palkka
Viime kuussa suurin osa myyjistämme tienasi 8€/h – 20€/h.

Hyvät kannustimet
Kunnia sille, jolle kunnia kuuluu. Menestyvässä yrityksessä menestyvät myös työntekijät.

Yksi maan parhaimmista myyntikoulutuksista
Palveluksessamme ovat maan parhaimmat kouluttajat sekä myyjät, joiden oppiin pääset. Tämä koulutus avaa useita ovia.

Vakaan ja vakavarainen työpaikka
Olemme lähes 30-vuotias AAA-luokituksen yritys, jolla on kymmeniä työntekijöitä useilla eri paikkakunnilla ympäri Suomen.

Arvonnat ja palkinnot
Järjestämme kuukausittain arvontoja ja kilpailuja, joissa on palkintoina muun muassa lahjakortteja, reissuja ja uusinta teknologiaa.

Joustavat työajat
Töitä voit tehdä silloin kun sinulle sopii. Aikaa jää myös auringonottoon, kavereille tai vaikka lapsenlapsille ja puutarhatöihin.

Mukavan työporukan
Hyvillä Lehdillä on letkeä meininki ja hyvä buugi. Hyvän työn lisäksi saat mukavat työkaverit.

Lehtiä lukevat kaikki

Suomi on aikakauslehtien luvattu maa. Jokainen suomalainen seuraa keskimäärin kahtatoista aikakauslehteä. Yli 90 % Suomessa ilmestyvistä aikakauslehdistä tilataan puhelimitse. Näiden lehtien parhaimmisto löytyy Hyvät Lehdet Oy:n tuotevalikoimasta.

Hyvät Lehdet Oy työllistää kymmeniä puhelinmyynnin rautaisia ammattilaisia useilla eri paikkakunnalla. Yritys on perustettu vuonna 1993 ja se on Suomen suurimpia lehtitaloja.

Meille voit hakea usealle paikkakunnalle!

Turku

Linnankatu 13
turku@hyvatlehdet.fi
Puh: 044-5588 655

Tampere

Kauppakatu 1, 5. krs.
tampere@hyvatlehdet.fi
Puh: 045-1240 007

Pori

Itäpuisto 11A (3. krs)
pori@hyvatlehdet.fi
Puh: 044-3344 860

Vaasa

Teräksenkuja 1
vaasa@hyvatlehdet.fi

Seinäjoki

Kauppakatu 15 C 15
seinajoki@hyvatlehdet.fi
Puh: 045-1270 090

Hyvät Lehdet / HL-Family Oy | Kauppakatu 1, 33200 Tampere
Tietosuojaseloste | Kirjaudu